Tribuna de electos municipales

Roger

Oriol Torras

Acabo la meva etapa de portaveu del Grup Municipal Republicà i m’acomiado d’aquesta columna. A partir del mes vinent serà el Roger Martínez qui us farà arribar l’opinió republica- na. Ell encapçalarà el grup i serà l’encarregat, a partir d’ara, de posar cara i veu al partit degà d’Esplugues durant els propers anys.

Per part meva, han estat gairebé 8 anys inin- terromputs en què no he faltat mai a aquesta cita mensual amb la revista. Ha estat un plaer i un honor poder-hi escriure, i fer-vos arribar una opinió diferent de la de la línia editorial oficial, la d’aquest Govern Díaz monocolor que sempre està amb la piconadora en marxa.

Salvador Espriu, a Primera història d’Esther, reflectia el desengany que sentia davant la situ- ació d’Espanya, un panorama no gaire distint de l’actual. I ens parlava de la veritat com un mirall que un dia es va trencar i del qual cadascú en té un bocí; segons aquesta metàfora, la veritat sen- cera només la tindríem si, entre tots, ajuntéssim tots els bocins d’aquest mirall. Doncs bé, en certa mesura és una mica això el que he pretès durant aquests anys: aportar a Esplugues un d’aquests bocins de veritat.

Ho he fet des d’aquesta pàgina, però també des de la televisió, des de les xarxes socials, en les meves intervencions públiques i a tot arreu on n’he tingut oportunitat. Demano disculpes si durant aquests anys he molestat algú o si en algun moment no he estat a l’alçada que re- queria el càrrec. Ho he fet amb molta il·lusió, amb moltes ganes, i tan bé com he sabut. Em queda la consciència tranquil·la de la feina feta amb esforç i honestedat. I m’emporto el gust d’haver-vos conegut a molts de vosaltres, gent propera i no tan propera, però veïns benvolguts tots al cap i a la fi.

I no marxo enlloc! Continuaré sent regidor d’Esquerra Republicana en aquest ajuntament fins a la fi del mandat, continuaré lluitant per un món més just, per la independència dels Països Catalans i perquè el Roger sigui el proper alcalde republicà d’Esplugues. Estic convençut que ho serà. Gràcies a tothom i a reveure!

Compartir

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: