Tribuna de electos municipales

L’Esplugues oficial i l’Esplugues real

Durant aquests darrers mesos molts de nosaltres hem escoltat o patit un robatori amb força a plena llum del dia a un comerç al que habitualment anem a comprar; un robatori a un menor d’edat a la sortida de l’escola o l’habitual mercat il·legal que es forma a l’entrada del Metro de Can Vidalet.

Situacions que malauradament ja no ens sorprenen i que sumades a l’augment exponencial de l’incivisme de massa impresentables que es pensen que exercir la seva llibertat és amargar la vida als veïns d’un carrer sencer; o intents d’okupacions il·legals i incíviques , fiquen la por al cos a la gent i ens preguntem fins quan empitjorarà la nostra convivència o què ha de passar perquè el govern socialista d’esplugues reaccioni?
Per als polítics que governen (i per als que haurien de fer d’oposició) tots aquests casos de robatoris, atracaments, botellons, incivisme i okupacions il·legals són una invenció del Partit Popular. L’Esplugues oficial i oficialista brama per una suposada baixada en les dades oficials en matèria de seguretat i durant setmanes s’han destinat nombrosos recursos públics per a fer-se ressò. Curiós, diuen que baixen els delictes però abans negaven que haguessin pujat.

Però l’Esplugues real és ben diferent. El nostre dia a dia és molt diferent. Ara més que mai es constata que hi ha un discurs oficial i un altre real, que a molts polítics molesta. Però si el que llegeixes a les Xarxes Oficials i escoltes no és el que vius i pateixes, hi ha esperança. Hi ha alternativa.
En aquest tema, com a molts altres, hi ha duesposicions clares: La socialista, que és fer les coses com s’han fet en els darrers anys ja que tot s’ha fet molt bé; i la que passa per un canvi polític a l’Ajuntament: admetre errors per poder trobar solucions, escoltar als que pensen diferent i admetre que “fer les coses com sempre s’han fet” no sempre és la millor recepta.

Vull agrair als veïns d’Esplugues que ens contacteu a través del nostre WhatsApp al número 631.96.83.03 i ens transmeteu preocupacions, suggeriments i ens ajudeu a millorar. També als que us sumeu al projecte de canvi il·lusionant en el qual estem treballant.

Compartir

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: