Tribuna de electos municipales

El Forat ( Auditori) de la vergonya

El mes de novembre de 2008 el Ple de l’Ajuntament d’Esplugues adjudicà les obres de construcció del Teatre Auditori d’Esplugues per 10.220.862 €. Dos anys després, el Ple va suspendre les obres al de- tectar-se mancances i errors en el Projecte que comportaven un cost addicional de 6.719.613 €. L’any 2010 el portaveu del PSC va taxar en 318.311,78 € les deficiències del projecte (un projecte que ens va costar més d’un milió d’euros). Amb aquestes afirmacions el Ple va acordar reclamar responsabilitats als redactor del projecte. Saben vostès que s’ha fet en aquests 12 anys? Res.

L’any 2019, i després de negociacions amb l’empresa adjudicatària de la construcció del Teatre Auditori, el Govern socialista d’Esplugues porta al Ple un acord per iniciar la resolució del contracte: Saben vostès que s’ha fet en aquests quasi 3 anys? Res. Més d’una dècada amb milions i milions d’euros malbaratats en unes pedres al cor de la nostra Ciutat que més enllà de la inseguretat que generen a veïns i entorn generen una gran vergonya. Amb la voluntat d’aportar noves idees per desbloquejar aquesta greu situació i resoldre aquest forat, el Grup Popular vam presentar una moció al Ple

Municipal on es proposava un calendari i mesures concretes per resoldre aquesta situació. El vot en contra del PSC va impedir que la moció s’aprovés. Front a les excuses constants i la manca d’humilitat en un tema que, objectivament, és un fracàs de gestió del Govern socialista, presentem una proposta al Ple que el PSC rebutja. En aquest tema, com a molts altres, hi ha dues posicions clares: La socialista, que és fer les coses com s’han fet en els darrers anys ja que tot s’ha fet molt bé; i la que passa per un canvi polític a l’Ajuntament: admetre errors per poder trobar solucions, escoltar als que pensen diferent i admetre que “fer les coses com sempre s’han fet” no sempre és la millor recepta.

Vull agrair als veïns d’Esplugues que ens con tacteu a través del nostre WhatsApp al número 631.96.83.03 i ens transmeteu preocupacions, suggeriments i ens ajudeu a millorar. També als que us sumeu al projecte de canvi il·lusionant en el qual estem treballant.

Compartir

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: