Tribuna de electos municipales

Cuidem el Jovent: 633 835 900

Probablement l’adolescència i inici de la joventut són de les edats vitals que més remouen el nostre cos, tant de forma física, com a nivell intel·lectual i emocional. Són èpoques de grans canvis que costa assimilar i suportar per la pròpia complexitat que comporten aquests canvis: la integració en el grup, l’orientació sexual, el físic, l’alimentació, els estudis, els pares i mares, la incomprensió, els i les amigues, etc.

Cal posar de relleu en primer lloc que, sentir-se així, no és culpa d’un mateix, i que tampoc et fa diferent o estrany. És un procés en el que tots i totes hem necessitat, i es continua necessitant, ajuda o acompanyament per poder encaixar totes les peces. Ajuda i acompanyament que algunes persones necessiten amb major intensitat, o simplement de forma diferent o amb persones diferents. Si això que explico no és res de nou, el que sí que ho és, és el fet que la pandèmia ha fet augmentar els casos de necessitat d’acompa- nyament o d’atenció psicològica, emocional i sanitària, dels i les joves. Per això l’Ajuntament d’Esplugues, des de la proximitat, ha volgut posar en marxa un servei de suport psicològic per a adolescents i joves entre 12 i 20 anys – Esplugues amb tu – , que atendrà les seves necessitats, eliminarà tabús, i oferirà el suport psicològic necessari per tenir cura de la salut, també mental, dels i les joves d’Esplugues.

Només cal que personal docent, amics, pares i mares, família, qualsevol altre, o la persona interessada, es posi en contacte al telèfon 633 835 900 en horari de dilluns a divendres, de 17 a 20 h, per fer arribar un cas que consideri pugui necessitar aquest suport. Cal que com a ciutadania compromesa els uns amb els altres, estiguem atents als possibles símptomes que evidenciïn la necessitat d’aquest suport i que no esperem a que les conseqüències siguin més greus per adonar-nos i actuar.

A l’ajuntament hem posa’t el recurs per fer-ho possible.

Ara et toca a tu. Recorda: 633 835 900

Compartir

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: