Tribuna de electos municipales

8M i aposta de futur

En acabar aquest article, ens colpeja la notícia que dissabte vam patir a la nostra Comarca un altre assassinat masclista. Aquesta xacra continúa, ens roba a dones i em segresta la igualtat.

Tot el nostre suport i estima a la familia de la víctima i al seu entorn A les portes del 8M 2022, ha estat un encert la lectura al ple municipal de febrer de la Declaració institucional sobre el 8 de Març: ‘La transformació feminista ja ha començat i és imparable’. El patriarcat i la seva ideologia, el masclisme, continuen ben vius a la nostra societat. En aquest Ple vam aprovar una modificació de crèdit del Pressupost municipal, l’adhesió a la Xarxa d’Espais de Memòria Democràtica de Catalunya,i els comptes de tots els grups municipals que configuraven el consistori en el mandat anterior. Esplugues en Comú Podem és un projecte col·lectiu confluent, que té com a objectiu ser una eina útil per a la gent de la nostra ciutat, que situa a les persones en el centre de la nostra acció política i social.

Treballem per una Esplugues que sigui ciutat educadora i saludable, per això defensem la sanitat i l’educació pública, així com l’atenció preferent per a la nostra gent gran, infància i col·lectius mes vulnerables.
El balanç fins a dia d’avui, ens reflexa la nostra capacitat per arribar a acords que donen resposta a l’impacte de les conseqüències socials, sanitàries i econòmiques que estem patint.

L’Acord pressupostari 2022 amb el Grup municipal PSC, gira al voltant d’ unes dimensions fonamentals:

  • Destinant, per tercer any consecutiu, una partida de 500.000€ per a l’adquisició d’habitatge social.
  • Demanant que el Departament de Salut compleixi els compromisos en relació a l’ampliació de mòduls, la millora del CAP Lluís Millet i l’estudi per a la construcció del tercer centre d’atenció primària.
  • Impuls de la transició energètica cap a un model de ciutat més sostenible:
  • Implementar el projecte del horts urbans.
  • Estudi per a l’ implantació de compostatge comunitari.
Compartir

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: