Rebuig al masclisme en l’àmbit esportiu i oposició sobre el Pregó de Festa Major 

El Ple ordinari del mes de setembre va aprovar, amb els vots favorables del PSC, GMR, PP, Junts, EeCP la Moció del Grup municipal d’Esplugues En Comú Podem, subscrita per la resta de grups excepte Vox, de rebuig a les actituds sexistes i masclistes en l’àmbit esportiu.

Reiterem el compromís de l’Ajuntament d’Esplugues en el suport i la consolidació de l’esport femení a la nostra ciutat i en la lluita per la igualtat real i efectiva en el món de l’esport.

Parlem ara del Pregó de Festa Major de Sant Mateu.

Ens tornem a trobar enguany amb dues propostes confrontades, que no contribueixen a la cohesió com a poble.

No desitgem tornar a viure la situació d’un any anterior, de bronca cap a la persona que feia el pregó i de manca d’entesa entre dues posicions confrontades.

Com a càrrecs electes de l’Ajuntament d’Esplugues, tenim el deure del respecte a la Institució i de participar a les comissions informatives i als actes als quals ens convoquin.

Tenim constància que la majoria de la gent d’Esplugues no viu aquest dilema, i que participa de la Festa de manera natural, com més li agrada.

Considerem un error presentar com a incompatibles la participació al Pregó institucional o als actes organitzats per altres entitats del poble.

El regidor i la regidora d’Esplugues En Comú Podem som representants a l’Ajuntament de la nostra formació política, però també som veïns i veïnes del poble. Hem d’estar a la institució i al carrer.

Per totes aquestes raons, enguany hem assistit i participat en els dos actes d’inici de festes.

Noticias
relacionadas

Ver todas las noticias de:

Agenda
relacionadas

Ver todas las actividades de:

Equipamientos
relacionados

Ver todos los equipamientos de:

Servicios
relacionados

Ver todos los servicios de: