Eduard Sanz, nou alcalde d'Esplugues

La 1a Fira d’Ocupació, tot un èxit

Girafeina, organitzada per l'Ajuntament i la Cambra de Comerç, ha possibilitat prop de 900 entrevistes de feina en un dia

Compartir:
Girafeina 2024

La primera Fira de l’Ocupació a Esplugues Girafeina, organitzada per l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Barcelona, dedicada a facilitar el contacte entre empreses i persones que busquen feina, ha estat un èxit de participació. L’Espai Baronda ha acollit aquest 22 d’octubre la jornada, en què s’hi han fet unes 870 entrevistes durant un matí.

Un total de 17 empreses hi han participat amb una oferta global de 370 llocs de feina. Les ofertes predominants han estat dels sectors sanitaris i de serveis. Una de les empreses que més llocs oferia és el futur Hospital Vithas, que obrirà properament les seves portes al barri Montesa. L’hospital preveu contractar perfils molt diversos: des del personal mèdic i assistencial fins al personal de neteja, cuina, manteniment i sistemes, entre d’altres.

La fira s’ha complementat amb una taula rodona i diverses ponències relacionades amb la cerca de feina. “Esplugues té un potencial molt important, sobretot talent jove, que es pot beneficiar de llocs de feina a la nostra ciutat” amb trobades com aquesta i “amb estratègies en què estem treballant, com el bioclúster de salut i innovació, que faran que aquest talent jove es pugui quedar al municipi”, ha dit la tinenta d’Alcaldia i regidora d’Ocupació, Montse Zamora.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

La Baronda acull una trobada de PIMEC Baix Llobregat-l’Hospitalet 

Cooperació al desenvolupament, Ocupació, Serveis econòmics

Un servei d’acompanyament segur per a menors guanya l’Esplugues Talent

Comerç, mercats, empresa i consum, Joves, Ocupació, Participació i associacionisme

Noves subvencions per inici d’activitat empresarial

Ocupació

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: