Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

6.000 alumnes a Primària i ESO començaran classes el 9 de setembre

L'Institut Severo Ochoa ofereix un cicle formatiu nou d'Actuació Teatral

Compartir:

El 9 de setembre és la data fixada per la Generalitat per a l’inici del curs escolar 2024-2025 a infantil, primària, ESO i graus bàsics d’FP. Als 12 centres educatius d’Esplugues públics (vuit escoles i quatre instituts) i 4 de concertats, començaran les classes més de 3.900 alumnes de primària i més de 2.100 de secundària obligatòria.

A batxillerat i la resta de graus d’FP i PFI, el curs començarà el 12 de setembre.

Nou cicle formatiu d’Actuació Teatral

Una de les novetats del nou curs escolar a Esplugues és el cicle formatiu de grau superior Tècniques d’Actuació Teatral, que impartirà l’Institut Severo Ochoa. El cicle comptarà amb 2.000 hores lectives que es repartiran en dos cursos acadèmics. L’alumnat es podrà formar en tècniques d’interpretació, moviment, veu i cant i activitats comunicatives i de dinamització.

A més, es podran fer pràctiques en empreses, estudis o tallers. Per accedir a aquest cicle cal superar una prova específica d’accés que es realitzarà el 9 de setembre, que permet a l’aspirant demostrar les aptituds necessàries per cursar aquest ensenyament. Més informació, al web del centre: agora.xtec.cat/ies-severo-ochoa/categoria/teatre.

Segons el director de l’institut, Enric Pérez, aquest cicle “ve a cobrir un buit educatiu significatiu a l’oferta pública en el camp de les arts escèniques al nostre territori, tot proporcionant una formació integral i especialitzada per als futurs actors i actrius”.

Escola bressol per a tothom

Per la seva banda, cap família d’Esplugues que va presentar sol·licitud durant el termini establert es quedarà sense plaça pública d’escola bressol el curs 2024-2025. Els cinc centres públics d’Esplugues (quatre de municipals, La Mainada, Montserrat, Montesa, Marta Mata, i una de la Generalitat, El Sucre) que ofereixen l’educació per a infants de 0 a 3 anys acolliran les 328 sol·licituds presentades. Més informació: https://www.esplugues.cat/noticies/esplugues-cobreix-el-100-de-la-demanda-de-places-publiques-descoles-bressol/

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: