Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

9-J, Eleccions Europees a Esplugues

Un total de 34.199 ciutadans i ciutadanes dā€™Esplugues estan citats a les urnes aquest diumenge

Compartir:

Els colĀ·legis electorals estaran oberts el diumenge des de les 9 fins a les 20 hores. A Esplugues, amb un cens electoral de 34.199 persones, nā€™hi haurĆ  13, amb un total de 58 meses: Biblioteca Pare Miquel dā€™Esplugues, Casal Cultural Robert Brillas, Escola Can Vidalet, Escola Folch i Torres, Escola Gras i Soler, Escola Isidre MartĆ­, Escola Joan Maragall, Parvulari Joan Maragall, Escola Prat de la Riba, Centre Municipal Puig Coca, Edifici MolĆ­, Escola Isabel de Villena i Institut Severo Ochoa.

Lā€™Ajuntament dā€™Esplugues ofereix el Servei de Trasllat dā€™Electors per acompanyar les persones amb mobilitat reduĆÆda al colĀ·legi electoral per tal que puguin votar. Cal solĀ·licitar-lo al telĆØfon 900 300 082 fins al mateix dia de les eleccions.

MĆ©s informaciĆ³ sobre els comicis del 9 de juny: https://www.esplugues.cat/ajuntament/organitzacio-politica/eleccions/eleccions-europees/eleccions-europees-2024/

Els avenƧos de participaciĆ³ i els resultats (a partir de les 23 hores, quan tanquin els darrers colĀ·legis electorals a Europa) a Esplugues es podran seguir el mateix diumenge per aquests enllaƧos i per la xarxa social X.

A les darreres Eleccions Europees, el 2019, que es van fer coincidir amb les municipals a Espanya, la participaciĆ³ a Esplugues va ser del 63,66%. Els partits mĆ©s votats van ser PSC (33,46%), ERC-Ara RepĆŗbliques (15,85%), JxCAT-Junts (15,22%), Cs (11,08%), Podemos-IU (10,62%) i PP (7,81%).

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: