Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Obertes inscripcions per al grup de suport psicosocial Entre Dones

La segona ediciĆ³ comptarĆ  amb una vintena de sessions, unes dues per mes, sobre temes afectius i de salut, entre molts altres

Compartir:

L’espai de suport psicosocial Entre Dones, que ofereix el Centre d’InformaciĆ³ i Recursos (CIRD) VilĀ·la Pepita a dones del municipi, arrenca el seu segon any amb sessions sobre Quina Ć©s la teva realitat personal? (17 de gener) i Aprendre a desaprendre i a desprendre’s (31 de gener). La iniciativa es va crear l’any passat, amb motiu d’algunes situacions detectades entre dones del municipi, per millorar les relacions socials, compartir experiĆØncies vitals i fer aprenentatges en grup.

Cada 15 dies (sempre un dimecres, de 9.30 a 11 hores) es fa una sessiĆ³, dirigida per la psicĆ²loga del centre ā€“que tambĆ© atĆ©n casos individualitzatsā€“, sobre temĆ tiques diverses. Enguany, a banda de les dues primeres, es tractaran les relacions afectives mĆ©s enllĆ  de la parella, l’autocura, la sororitat i temes relacionats amb la salut, entre d’altres. En total, aquest any hi haurĆ  una vintena de trobades.

El grup es limita a una quinzena de dones per sessiĆ³. Les inscripcions, que sĆ³n gratuĆÆtes i per a tota la programaciĆ³ anual, s’han de fer presencialment al CIRD (de dilluns a divendres, de 10 a 13ā€Æh, i dimarts i dijous, de 16 a 18ā€Æh). Les dones interessades en alguna sessiĆ³ concreta poden consultar al centre la disponibilitat de places per a aquell dia.

Consulteu la programaciĆ³ del 2024:

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: