Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

El torneig de bàsquet internacional cadet, solidari amb Ucraïna, del 27 al 29 de desembre

Hi participen equips masculins i femenins de Catalunya i Múrcia, així com les seleccions d'Ucraïna, gràcies a l'esforç del Basket Esplugues, institucions i empreses

Compartir:

El Torneig Internacional Cadet Ciutat d’Esplugues de bàsquet celebra entre dimecres 27 i divendres 29 de desembre l’edició número 23. Organitzat pel Basket Esplugues, amb el suport de l’Ajuntament i la col.laboració de la Federació Catalana de Basquetbol (FCB), la competició, amb un important vessant solidari, reuneix al CEM Les Moreres equips cadets de rellevants clubs de bàsquet català i espanyol, així com les seleccions sub15 d’Ucraïna, tant masculina com femenina (l’any passat, va participar-hi la masculina), la qual cosa permetrà a aquests nois i noies viure uns dies d’esbarjo i d’esport fora del seu país, afectat per la guerra.

La presència dels conjunts ucraïnesos és una aposta solidària de l’entitat organitzadora, ja que viatge i estada suposa un cost d’uns 25.000 euros. Una part d’aquesta quantitat es cobreix amb ajuts de l’Ajuntament d’Esplugues, la FCB i el Consell Català de l’Esport, tot i que també hi col·laboren, amb preus assequibles, l’Hostal Lami, l’agència de viatges Nautalia i el restaurant La Fàbrica. A més, Basket Esplugues i l’ONG Acnur han activat una campanya durant els dies de la celebració del torneig perquè tothom qui vulgui aportar una ajuda econòmica per a Ucraïna ho faci a través de bizum al número 04893.

En categoria masculina, hi participen nou equips: UCAM Murcia, Bàsquet Girona, UE Mataró, Manresa, Sant Josep de Badalona, CB Joventut de Badalona, JAC Sants, Ucraïna i Basket Esplugues. En categoria femenina, set: UCAM Murcia, CB Almeda de Cornellà, CB Joventut de Badalona, ASFE de Sant Fruitós, UE Mataró, Ucraïna i Basket Esplugues. El torneig consta de fases prèvies de grups: dues fases en categoria masculina i una més semifinals, en la femenina. Les finals seran divendres 29, a les 17.30 hores (femenina) i 19.30 h (masculina). Els resultats es poden seguir a través de les xarxes socials del club amfitrió: https://twitter.com/BasketEsplugues i https://www.instagram.com/basketesplugues/.

L’any passat van guanyar el CB Joventut de Badalona, en categoria masculina, i el club amfitrió, Basket Esplugues, en la femenina.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Esplugues acollirà el 28 d’agost les finals de la Supercopa catalana d’handbol

Esports

La Festa del Joc i de l’Esport, el dissabte 25 de maig

Cooperació al desenvolupament, Educació, Esports, Infants i famílies, Joves

La 12a Cursa Solidària va recaptar més de 12.000 €

Esports, Joves, Salut

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: