Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

El projecte +Dones3, premiat per la Generalitat

L'Ajuntament rep el Premi DonaTIC com a iniciativa referent per fomentar les vocacions cientĆ­fiques i tecnolĆ²giques entre les noies i les dones

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues ha rebut aquest 16 de novembre el Premi DonaTIC, en la categoria d’Iniciativa Referent d’Entitat o InstituciĆ³, que atorga la Generalitat de Catalunya per reconĆØixer el paper fonamental de les dones en el mĆ³n professional, empresarial i acadĆØmic de les noves tecnologies i les disciplines CTHEM o STEAM (CiĆØncia, Tecnologia, Enginyeria, Humanitats i MatemĆ tiques), pel projecte +Dones3. CiĆØncia, Talent i Tecnologia.

Aquest projecte va arrencar a Esplugues el 2019 per fomentar la participaciĆ³ de noies i dones en el mĆ³n cientĆ­fic i tecnolĆ²gic, com a via per reduir la bretxa digital de gĆØnere existent en aquestes disciplines i promoure una igualtat real entre homes i dones.

El premi l’ha recollit l’alcaldessa, Pilar DĆ­az, per a qui “Ć©s un reconeixement al treball i l’esforƧ d’Esplugues en la lluita per aconseguir la igualtat plena entre homes i dones, i trencar el sostre de vidre que encara avui es troben les infants, noies i dones d’Esplugues”. “Aquest premi ā€“ha afegitā€“ ens anima a continuar treballant i implementar mĆ©s iniciatives per ser una ciutat de drets, oportunitats i reconeixement per igual”.

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: