Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Acte en homenatge a la Mónica i la Ciara

Dos arbres al parc Onze de Setembre simbolitzen el record de la mare i filla que van ser assassinades el 6 de gener del 2020 en un tràgic episodi de violència masclista

Compartir:

L’Ajuntament d’Esplugues ha fet aquest 7 de novembre un emotiu acte d’homenatge a la Mónica i la Ciara, la mare i filla que van ser assassinades el 6 de gener del 2020, Dia de Reis, per la parella sentimental de Mónica Linde, que tenia 28 anys, i pare de la petita, que en tenia 3. El crim va tenir lloc al domicili on residien, al carrer Joan Corrales.

Dos arbres –una xicaranda gran i una altra de petita– al parc Onze de Setembre simbolitzaran el record d’aquestes dues víctimes de l’episodi més tràgic de violència masclista que es recorda al municipi. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Pilar Díaz, i de familiars de la Mónica i la Ciara (a la foto, la mare i el pare de la Mónica, amb l’alcaldessa).

“Hem volgut retre un homenatge permanent” a la Mónica i la Ciara “per recordar per sempre les seves figures, les seves ganes de viure i per transmetre a tota la família l’acompanyament, l’escalf i el suport de tota la ciutat”, va dir l’alcaldessa. Els familiars de les víctimes van agrair la celebració de l’homenatge.

L’acte va acabar amb ofrenes de flors al voltant de la placa situada al costat dels dos arbres.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: