Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Més de 1.200 persones van participar en el Be Active Nigth d’Esplugues

La jornada va tenir més de 40 activitats esportives gratuïtes a l'aire lliure el passat 23 de setembre, dins de la Festa Major de Sant Mateu

Compartir:

Més de 1.200 participants van prendre part al Be Active Nigth, la jornada amb activitats esportives gratuïtes i a l’aire lliure que es va celebrar a Esplugues el passat 23 de setembre, dins de la Festa Major de la ciutat i emmarcada en la Setmana Europea de l’Esport. Les ambaixadores de la jornada van ser les gimnastes de l’equip Iberdrola del club de Gimnàstica Artística Les Moreres d’Esplugues.

La jornada va incloure durant tot el dia més de 40 activitats gratuïtes a l’aire lliure amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables i l’esport per a tothom. Ioga, condicionament físic, la dansa del ventre, body pump, body balance, cicling, zumba, caminada inclusiva, marxa nòrdica, bicicletada saludable i taller de tècniques d’escalada van ser algunes de les activitats que s’hi van fer. També hi va haver un torneig de pàdel i un de tenis taula i les exhibicions de gimnàstica artística, hip-hop, natació i natació sincronitzada.

Esplugues va ser un dels quatre municipis catalans, juntament amb Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Tarragona, que van ser seleccionats pel Consejo Superior de Deportes i el Consell Català de l’Esport per acollir la Be Active el 23 de setembre.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: