Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Inscripcions als tallers científics per a noies

El projecte +Dones3 inclou en la nova edició monogràfics per a dones sobre IA, roba electrònica, joieria amb biomaterials i impressió 3D amb ceràmica

Compartir:

El projecte municipal +Dones3: Ciència, Talent i Tecnologia, que té com a objectiu incentivar la vocació científica i tecnologìca entre les noies i dones d’Esplugues per trencar la bretxa de gènere que hi ha en aquest àmbit professional, arrenca el curs 2023-2024 amb tres tallers per a noies i quatre monogràfics per a dones. Durant la Festa Major de Sant Mateu, va haver-hi una xerrada inaugural de la científica Neus Sabaté Vizcarra sobre Bateries sostenibles a la Terra i a Mart.

Els tallers, activitats extraescolars gratuïtes organitzades per l’Ajuntament que comencen aquest mes d’octubre, aniran sobre dissenyar i fabricar digitalment instruments musicals (per a nenes de 7 a 9 anys), aprendre robòtica a través de programar amb Lego Spike (de 10 a 14 anys) i fabricació digital de peces de moda (de 15 a 17 anys).

Els monogràfics per a dones majors de 18 anys seran Generació d’imatges amb intel·ligència artificial (21 d’octubre), Wearables: fes una totebag electrònica (4 de novembre), Joieria amb biomaterials i tall làser (18 de novembre) i Impressió 3D amb ceràmica (2 de desembre).

Totes les sessions, tant dels tallers com dels monogràfics, tindran lloc a Esplulab, centre municipal de fabricació digital ubicat a l’Espai Baronda. En aquest link hi ha més informació i accés a les inscripcions (el nombre màxim de places és de 10 per cada taller o monogràfic), aquí.

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: