Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

UnzuĆ©, pregoner de Sant Mateu 2023: “Sempre he treballat en equip, ara en el que lluitem contra l’ELA”

En un emotiu discurs, l'exfutbolista afirma que "tinc la certesa que la meva famĆ­lia i jo vivim en el lloc perfecte"

Compartir:
PregĆ³ Sant Mateu 2023 de Juan Carlos UnzuĆ©

Juan Carlos UnzuĆ©, ex esportista dā€™elit i veĆ­ dā€™Esplugues, ha donat lā€™inici oficial a la Festa Major de Sant Mateu aquest vespre amb el PregĆ³ inaugural de les festes, que ha tingut lloc a lā€™Espai CorberĆ³, i s’ha pogut seguir en directe per streaming grĆ cies a ETV.

Durant el PregĆ³, UnzuĆ©, que ha estat rebut amb una gran ovaciĆ³, ha dit que “35 anys desprĆ©s de la primera visita a Esplugues, quan vaig fitxar pel BarƧa i em van portar aquĆ­ per trobar un domicili, puc dir que tinc la certesa que la meva famĆ­lia i jo continuem vivint en el lloc perfecte”.

“La major part de la meva vida he treballat en equip ā€“ha afegitā€“, i avui ho segueixo fent: a l’equip dels que patim ELA. Un equip que seguirem molt compromesos i perseverants, lluitant pels ajuts necessaris perquĆØ cap persona que vulgui viure ho deixi de fer.”

Abans de la seva intervenciĆ³, l’alcaldessa, Pilar DĆ­az, ha remarcat que “aquestes seran unes festes solidĆ ries, inclusives, tradicionals, divertides, saludables, unes festes amb mĆ©s activitats que mai, dirigides a tots els pĆŗblics, grans i petits, joves, gent gran i famĆ­lies. El que mĆ©s mā€™agrada de Sant Mateu Ć©s lā€™esperit de comunitat que tenim a Esplugues, que no deixen de ser els vincles de confianƧa i de reciprocitat entre les veĆÆnes i veĆÆns de la nostra ciutat per construir una ciutat cada vegada millor”.

Sant Mateu tĆ© enguany un gran vessant solidari. El tradicional mocador de Festa Major, de color verd, estĆ  dedicat a la recaptaciĆ³ de fons per investigar lā€™esclerosi lateral amiotrĆ²fica (ELA), del qual UnzuĆ©, recent Premi dā€™Esports El Pont dā€™Esplugues, nā€™Ć©s un dels seus grans ambaixadors.

El PregĆ³ es va poder seguir tambĆ© en llenguatge de signes i va serĀ retransmĆØsĀ perĀ ETV.Ā Es pot veure en aquĆ­

Compartir:

NotĆ­cies
relacionades

Veure totes les notĆ­cies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: