Viu l'estiu a les Piscines Municipals del Parc dels Torrents

Per una Festa Major inclusiva i lliure de violències

Compartir:

El Consell Municipal de Cultura d’Esplugues, òrgan de participació sectorial on estan representades les entitats culturals del municipi, ha aprovat el comunicat següent:

COMUNICAT DEL CONSELL DE CULTURA PER UNA FESTA MAJOR INCLUSIVA I LLIURE DE QUALSEVOL TIPUS DE VIOLÈNCIA

La Festa Major, com a espai de participació de la ciutadania, ha de ser un espai de convivència, solidaritat, cooperació, cohesió social, creativitat, comunitat i treball en equip.

Les entitats de la ciutat conjuntament amb l’ajuntament hem de continuar treballant plegats per vetllar perquè les festes tradicionals i populars siguin espais inclusius, lliures de violència i d’assetjaments de qualsevol tipus.

Cal contribuir a prevenir la violència mitjançant accions d’informació, de sensibilització i prevenció.

Treballem per construir una Esplugues més inclusiva i amb major qualitat de vida per a les persones que participen de les activitats de la ciutat.

Cal assumir un compromís i implicació activa en una tasca que és responsabilitat de tothom per fer-la visible i evitar situacions no desitjades.

Treballarem braç a braç per la construcció de la Festa Major i un món més igualitari.

Les entitats de la ciutat treballen per aconseguir la participació i inclusió amb les activitats que preparen i generen de manera altruista. Activitats com els balls, els correfocs, les cercaviles, jocs i espectacles per als infants, concerts, concursos i d’altres activitats culturals i lúdiques.

Del 20 al 24 de setembre Esplugues ha treballat per una FM i per a una ciutat més inclusiva, participativa, cohesionada i més igualitària.

El Consell de Cultura a Esplugues de Llobregat, el 13 de setembre de 2023

Compartir:

Notícies
relacionades

Veure totes les notícies de:

Agenda
relacionades

Veure totes les activitats de:

Equipaments
relacionats

Veure tots els equipaments de:

Serveis
relacionats

Veure tots els serveis de: